Tonton Online Drama Suri Hati Mr Pilot - Episod 3 (HD). Pertemuan Ejaz, Mr. Pilot dan Warda membuka semula lembaran kisah dua tahun lalu. Peristiwa yang menyebabkan Warda dibuang keluarga atas kebodohan sendiri yang terlalu taksub dengan cinta Muslim. Getar yang hadir buat jiwa Warda dan Ejaz kalut sendiri.


Tonton Online Drama Suri Hati Mr Pilot Episod 3 (HD)

Ejaz diasak cemburu dengan kehadiran Daniel dan Razif yang turut menyimpan perasaan istimewa pada Warda. Akhirnya dia nekad untuk mengahwini Warda. Perkahwinan yang terbina mula menimbulkan bibit cinta di hati mereka.

Namun tika bahagia berada di puncak, Muslim kembali menuntut cinta. Inara mula menyusun rencana. Ejaz mula diburu curiga.

Drama Suri Hati Mr Pilot

Hubungan yang retak menanti belah akhirnya runtuh saat satu kemalangan menimpa Ejaz dan meragut pergi semua impian dan cintanya buat Warda dan dunia penerbangan.

[EPISOD 01] [EPISOD 02] [EPISOD 03] [EPISOD 04] [EPISOD 05] [EPISOD 06] [EPISOD 07] [EPISOD 08] [EPISOD 09] [EPISOD 10] [EPISOD 11] [EPISOD 12] [EPISOD 13] [EPISOD 14] [EPISOD 15] [EPISOD ISTIMEWA]

Masih adakah lagi bahagia buat mereka? Layakkah Warda menjadi suri hati buat Mr. Pilotnya? Atau akan menjadi racun berbisa pada kebahagiaan Ejaz?


KOMEN ANDA: