Tonton Online Drama Suri Hati Mr Pilot - Episod 4 (HD). Sinopsis drama, pertemuan Ejaz (Mr. Pilot) dan Warda membuka semula lembaran kisah dua tahun lalu. Peristiwa yang menyebabkan Warda dibuang keluarga atas kebodohan sendiri yang terlalu taasub dengan cinta Muslim!.


Drama Suri Hati Mr Pilot - Episod 4 (HD)

Getar yang hadir buat jiwa Warda dan Ejaz kalut sendiri. Ejaz diasak cemburu dengan kehadiran Daniel dan Razif yang turut menyimpan perasaan istimewa pada Warda. Akhirnya dia nekad untuk mengahwini Warda.

Perkahwinan yang terbina mula menimbulkan bibit cinta di hati mereka. Namun tika bahagia berada di puncak, Muslim kembali menuntut cinta. Inara mula menyusun rencana.

Ejaz mula diburu curiga. Hubungan yang retak menanti belah akhirnya runtuh saat satu kemalangan menimpa Ejaz dan meragut pergi semua impian dan cintanya buat Warda dan dunia penerbangan.

Masih adakah lagi bahagia buat mereka? Layakkah Warda menjadi suri hati buat Mr. Pilotnya? Atau akan menjadi racun berbisa pada kebahagiaan Ejaz?

[EPISOD 01] [EPISOD 02] [EPISOD 03] [EPISOD 04]
[EPISOD 05] [EPISOD 06] [EPISOD 07] [EPISOD 08]
[EPISOD 09] [EPISOD 10] [EPISOD 11] [EPISOD 12]
[EPISOD 13] [EPISOD 14] [EPISOD 15] [EPISOD 12]
[EPISOD ISTIMEWA]

Nantikan drama Suri Hati Mr Pilot ini bermula 10/10/2016 selepas tamatnya Abang Bomba I Love You, setiap hari Isnin hingga Khamis jam 10 maam di saluran Astro Ria 104 dan HD 123.Drama Suri Mr Pilot adaptasi novel karya Dyla Dyna akan memulakan siarannya. Drama terbitan Cube Film Sdn Bhd ini diarahkan oleh Michael Ang dan dibintangi pelakon seperti Fattah Amin, Neelofa, Eleena, Alvin Chong, Mas Khan, Aleza Shadan, Nina Juren.

KOMEN ANDA: