Drama Lara Aishah – Episod 26, sinopsis mengisahkan dua wanita iaitu Aishah yang berjuang menyelamatkan pasar tempatan daripada dirobohkan dan bekas banduan bernama Zurin yang ingin mencari anak kandungnya. Zurin dipenjara di luar negara atas kesalahan yang tidak dilakukannya dan semua itu dirancang ibu mentuanya.

Drama Lara Aishah – Episod 26 (HD)

Apabila dibebaskan dia dapat tahu anaknya diculik ketika kecil masih hidup dan nekad untuk membalas dendam. Sementara itu, Aishah dibesarkan Muiz dalam serba kekurangan. Dia bekerja di pasar dan terkenal dengan sikap keras hati. Apabila mengetahui pasar itu bakal diambil alih, Aishah bertekak dengan Datuk Alif, anak pemilik premis itu.

Drama Lara Aishah terbitan Global Station Sdn Bhd dan bakal ditayangkan bermula pada 29 Ogos 2016. Diarahkan oleh Muhamad Riza Baharudin, skrip Adzim Shahabudin dan masih lagi dalam proses pengambaran. Adaptasi dari telenovela Mexico, La Loba pada tahun 2010, admin jangka pasti akan lebih 100 episod macam drama Memori Cinta Suraya.

Dibintangi pelakon-pelakon seperti Fasha Sandha, Nazim Othman, Shah Jaszle, Ainul Aishah, Liza Abdullah, Jasmin Hamid, Janet Khoo, Sasqia Dahuri, Zamarul Hisham, Wati Elite, Maria Farida, Shah Reza, Dayana Roza, Afzan Abdul Rahman, Fadil Dani Mia Nasir dan Aedy Ashraf.

EPISOD LAIN: KLIK SINI

KOMEN ANDA: